Indianermonument i Oklahoma City. (Foto: Privat)

Det er andre runde av nominasjonen i Oklahoma i natt. Valglokalene stenger kl. 02:00, norsk tid og du kan følge opptellingen hos Associated Press.

Det er kun ett valg på dagsordenen; den demokratiske nominasjonen til det 5. kongressdistrikt. Som for to år siden var det tre kandidater og som for to år siden ble tidligere fylkespartileder Leona Leonard eliminert i juni.

Al McAffrey. (Foto: Facebook)
Bør vinne: Al McAffrey. (Foto: Facebook)

De to som gikk videre var begravelsesagent og tidligere delstatssenator Al McAffrey og professor Tom Guild. I 2014 ledet Guild 42 – 31 etter første runde, men McAffrey vant 54 – 46 i andre runde. Denne gangen ligger begge på 37%, og McAffrey har tretten stemmer mer.

Det skulle tyde på en grei seier for McAffrey i natt.