Valgsnacks onsdag 3. august

For fullstendige resultater (så langt de foreligger) sjekk delstatssidene for Kansas, Michigan, Missouri og Washington.

 

Washington senator: De to som går videre til november er, som ventet, senator Patty Murray (D) og tidligere delstatspartileder Chris Vance (R).

 

Kansas distrikt 1: Det republikanske nominasjonsvalget endte med 56 – 44 seier til lege Roger Marshall over kongressmann Tim Huelskamp.

Michigan distrikt 1: Det republikanske nominasjonsvalget til dette åpne setet ble vunnet av tidligere general Jack Bergman. For demokratene vant, som ventet, tidligere delstatspartileder Lon Johnson.

Michigan distrikt 10: Det republikanske nominasjonsvalget til dette åpne setet ble vunnet av tidligere delstatspartikasserer Paul Mitchell.

Missouri distrikt 1: Det demokratiske nominasjonsvalget ble vunnet av kongressmann William Lacy Clay, som beseiret delstatssenator Maria Chappelle-Nadal 63 – 27.

Washington distrikt 7: Her går delstatssenator Pramila Jayapal videre til november, men det er usikkert hvem hun får følge av.

 

Missouri guvernør: Den republikanske nominasjonen ble vunnet av forretningsmann og veteran Eric Greitens. Den demokratiske ble vunnet av justisminister Chris Koster.

Missouri viseguvernør: Den republikanske nominasjonen ble vunnet av delstatssenator Mike Parson. Den demokratiske ble vunnet av tidligere kongressmann Russ Carnahan.

Missouri admin: Den republikanske nominasjonen ble vunnet av sønnen til tidligere justisminister John Ashcroft, advokat Jay Ashcroft. Den demokratiske ble vunnet av tidligere nyhetsanker Robin Smith.

Missouri finans: Den demokratiske nominasjonen ble vunnet av tidligere delstatsrepresentant Judy Baker.

Missouri justis: Den republikanske nominasjonen ble vunnet av jusprofessor Josh Hawley. Den demokratiske ble vunnet av tidligere fylkesanklager Teresa Hensley.

Washington viseguvernør: De to som går videre til november ser ut til å bli den demokratiske delstatssenatoren Cyrus Habib og den republikanske eiendomsmegleren Marty McClendon.

Washington finans: Her er det for jevnt til å utrope vinnere, men det kan se ut som de to som går videre til november er de to republikanerne.

Washington revisor: De to som går videre til november er den republikanske delstatssenatoren Mark Miloscia og den demokratiske fylkesråden Pat McCarthy.

Washington skole: Her er det for jevnt til å utrope vinnere.

Washington land: De to som går videre til november er republikaneren Steve McLaughlin og advokat Hilary Franz.