Valgsnacks mandag 1. august

I morgen braker det løs med primærvalg i Kansas, Michigan, Missouri og Washington. Egne saker kommer tirsdag morgen! Torsdag er det primærvalg i Tennessee, også her kommer en egen sak på morgenkvisten.

 

Georgia distrikt 3: Tannlege og borgermester Drew Ferguson vant 2. runde av det republikanske primærvalget i dette distriktet og er dermed i praksis klar for Kongressen.

Texas distrikt 2: Kongressmann Ted Poe (R) er blitt diagnostisert med leukemi, men går allikevel for gjenvalg.

Wyoming distrikt 1: Advokat Liz Cheney leder det republikanske nominasjonsvalget med 21%, mot 9% for delstatsrepresentant Tim Stubson og 4% for delstatssenator Leland Christensen. Hele 52% er usikre.

 

Indiana guvernør: Den republikanske sentralkomiteen i Indiana valgte viseguvernør Eric Holcomb til ny guvernørkandidat for 2016. En ny viseguvernørkandidat vil bli formelt nominert 1. august, men Holcomb har allerede anbefalt delstatsrevisor Suzanne Crouch og alt tyder på at han vil få viljen sin.

Missouri guvernør: Flere målinger av tirsdagens guvernørnominasjon er publisert. SurveyUSA har veteran og forretningsmann Eric Greitens i tet med 25%, forretningsmann John Brunner på 21% og både ex-delstatsrepresentant Catherine Hanaway og viseguvernør Peter Kinder på 18%. Republikanske OnMessage har Hanaway i tet med 25%, mot 23% for Brunner, 21% for Greitens og 19% for Kinder.