Valgsnacks mandag 30. mai

Påmeldingsfristen gikk ut torsdag i Vermont og fredag i Wyoming. Denne uken er det påmeldingsfrist i Minnesota på tirsdag, Alaska, Arizona, Kansas og Wisconsin på onsdag og primærvalg i Puerto Rico på søndag.

 

Colorado senator: En dommer har avgjort at forretningsmann og tidligere bystyremedlem Ryan Frazier skal få stille i det republikanske primærvalget. Det har vært tvil om gyldigheten av Fraziers underskrifter.

North Carolina senator: PPP har målt og finner at senator Richard Burr (R) har en 39 – 36 ledelse på tidligere delstatsrepresentant Deborah Ross (D).

 

Hawaii distrikt 1: Tidligere kongresskvinne Colleen Hanabusa vil stille til sitt gamle sete, som hun forlot for å utfordre den da guvernøroppnevnte senator Brian Schatz i det demokratiske primærvalget.

California distrikt 32: Delstatsrepresentant Roger Hernandez (D), som utfordrer kongresskvinne Grace Napolitano i primærvalget i juni, beskyldes av sin hustru for vold i ekteskapet. Paret er i skilsmisseforhandlinger og kona har bedt en domstol om å ilegge Hernandez besøksforbud. Republikanere i delstatsforsamlingen har bedt Hernandez trekke seg, men han benekter alle forhold.

Wisconsin distrikt 1: En måling fra VOX gir Paul Ryan en 80 – 7 ledelse over forretningsmann Paul Nehlen i det republikanske primærvalget.

 

Indiana viseguvernør: Demokratenes guvernørkandidat John Gregg har valgt delstatsrepresentant Christina Hale til sin viseguvernørkandidat.

Ohio guvernør: Justisminister og tidligere senator Mike DeWine (R) vil stille til guvernør i 2018.

Virginia guvernør: Guvernør, tidligere føderal partiformann og pengeinnsamler par excellence, Terry McAuliffe er under etterforskning for ulovlig pengeinnsamling.