Nominasjonskampen ruller videre mens Donald Trump og Hillary Clinton allerede har begynt søket etter visepresidentkandidat. Vi oppsummerer hendelsene de siste ukene og spekulerer oss i mellom om hvem de kan komme til å velge.

I episode 43 snakker vi med andre ord om kandidatenes VP-audition, og vi er også dumdristige nok til å komme med hver vår spådom. Vi runder som vanlig av med vårt ukentlige dypdykk i amerikansk valgkamphistorie.

AmerikanskPolitikk.nos Henrik Østensen Heldahl (@HenrikHeldahl) leder ukas @AMPOLCAST fra Trondheim, mens undertegnede (@AreFlaten) denne gangen er med på tråden fra Drammen (!).

Hvordan abonnerer du på «Amerikansk politikk»?

Abonner på «Amerikansk politikk» i iTunes eller Spotify.

Du finner oss også her:

Coverfoto: Trump og Trump i Marshalltown, Iowa, 26. januar 2016. Foto: Undertegnede for AmerikanskPolitikk.no.