Valgsnacks mandag 25. april

Påmeldingsfristen gikk ut i Michigan i forrige uke. Denne uke er det primærvalg forut for kongressvalgene i Maryland og Pennsylvania på tirsdag.

 

Maryland senator: PPP har målt det demokratiske primærvalget tirsdag 26. april og finner kongressmann Chris Van Hollen med en 42-33 ledelse på kollega Donna Edwards. Monmouth gir Van Hollen 52% mot 36% for Edwards.

Pennsylvania senator: En måling fra Monmouth viser dødt løp, 39-39 mellom de to ledende demokratene, tidligere kongressmann Joe Sestak og tidligere guvernørstabssjef Katie McGinty. En måling fra Franklin & Marshall viser imidlertid Sestak med en 38-29 margin. En intern måling for McGinty viser at hun leder 37-24, mens en Super PAC som støtter Sestak har en måling der han leder 38-31. Detta blir gøy!

 

Florida distrikt 1: Delstatssenator Greg Evers slenger seg med som 8. kandidat i det republikanske primærvalget til dette åpne setet.

Florida distrikt 2: Kongresskvinne Gwen Graham (D), som så sitt distrikt bli tegnet om til trygt republikansk i fjor, vil ikke stille til gjenvalg. Hun vil imidlertid vurdere å stille til guvernør i 2018.

Florida distrikt 4: Delstatsrepresentant Lake Ray blir tredje republikaner til å melde seg på i dette åpne setet.

Florida distrikt 5: Et panel av tre føderale dommere har avvist kongresskvinne Corrine Browns klage på at distriktet hennes ble kraftig endret av en delstatsdomstol i 2015. Browns eneste sjanse nå er en klage direkte til den føderale Høyesterett, men sjansene er svært små for at hun lykkes. Hun har gjentatt at hun vil stille i det omtegnede 5. distrikt i august.

Indiana distrikt 3: Delstatssenator Jim Banks har offentliggjort en intern måling som gir ham en ledelse i det republikanske primærvalget til dette åpne setet. Banks har 28%, mot 18% for bonde Kip Tom og 14% for delstatssenator Liz Brown. Primærvalget er 3. mai.

Kansas distrikt 4: Finansminister Ron Estes (R) vil stille i dette trygt republikanske distriktet dersom kongressmann Mike Pompeo gjør alvor av sine trusler om å utfordre senator Jerry Moran i det republikanske primærvalget.

North Carolina distrikt 12: Kongresskvinne Alma Adams, som fikk distriktet sitt kraftig omtegnet tidligere i år, har offentliggjort en intern måling fra det demokratiske primærvalget. Adams leder med 37%, mot 28% for tidligere delstatssenator Malcolm Graham og 11% for delstatsrepresentant Tricia Cotham.

Washington distrikt 7: Fylkesråd Joe McDermott har sluppet en intern måling av den første runden, som gir ham ledelsen med 35%, mot 9% for delstatssenator Pramila Jayapal (D) og 7% for delstatsrepresentant Bradley Walkinshaw (D).

 

Washington guvernør: Elway, som anses for gullstandarden i meningsmålinger i denne delstaten, har offentliggjort en måling av guvernørracet. Guvernør Jay Inslee har 48%, mot 36% for havnekommissær Bill Bryant (R).

Wisconsin guvernør: Guvernør Scott Walker sier han trolig vil stille til en tredje periode i 2018.