Skandale- og tabloidblekka National Enquirer sprer rykter og hevder at presidentkandidat og Texas-senator Ted Cruz (R) har 5 affærer i bagasjen. Hashtagen #CruzSexScandal trender på Twitter og #2016sirkuset har beveget seg enda lenger ned i gjørma. Så, hva kan vi si om saken?

Vi snakker om «gode, men ubekreftede rykter…», spredd av gode, gamle og nå Trump-vennlige National Enquirer. Vi var inne på at Trump-Cruz feiden kom til å eskalere i ukas AMPOLCAST, men vi spilte inn før denne saken begynte å rulle.

Flere i Trump-verden gjorde deretter sitt for å gi saken økt oppmerksomhet. Og de lykkes.

Cruz har kommentert saken som «søppel», og han legger skylden på Trump og hans «henchmen»:

Trump har svart på typisk Trump-vis:

New York Daily News starter derfor påskeaften slik:

Så… Her er noen leseverdige bakgrunnsartikler om det hele:

God påske!