Valgsnacks mandag 21. mars

Du kan se resultatene av primærvalgene i Illinois, North Carolina og Ohio på de respektive delstatssidene. Påmeldingsfristen har dessuten gått ut i Iowa, Maine, Montana, Nevada, Utah og Washington DC. I denne uken går påmeldingsfristen for kongressvalg ut i North Carolina fredag.

 

Maryland distrikt 8: Tidligere TV-reporter Kathleen Matthews har offentliggjort en intern måling som viser henne rett bak delstatssenator Jamie Raskin, med tallene 31-28. Forretningsmann David Trone kom på tredjeplass med 13. Trone slapp imidlertid sin egen måling som viste ham som nummer to, igjen bak Raskin, med tallene 30-25. Matthews hadde 21.

Virginia distrikt 4: Bystyremedlem Ella Ward stiller til den demokratiske nominasjonen i dette nytegnede setet.

 

New Hampshire guvernør: Borgermesteren i Manchester, Ted Gatsas (R) stiller til guvernør.

North Dakota guvernør: Demokratene har endelig en guvernørkandidat i denne konservative staten. Delstatsrepresentant Marvin Nelson vil stille for partiet.

Utah finans: Tidligere kongressmann Merrill Cook (R) vil stille til finansminister. Cook ble vippet ut av Kongressen i primærvalget i år 2000, etter at tidligere medarbeidere hadde sådd tvil om hans mentale helse. Siden 1984 har Cook stilt 14 ganger til 9 forskjellige verv.