Du kan se resultatene av primærvalgene i Alabama, Arkansas og Texas på de respektive delstatssidene. Denne uken er det primærvalg i Mississippi. Full oversikt, samt noen ord om presidentvalget kommer tirsdag morgen og lenkes også i Morgenkaffen. I tillegg går påmeldingsfristen i Oregon ut tirsdag og i California, Georgia og Idaho fredag.

 

California senator: Justisminister Kamala Harris har fått offisiell støtte til sitt senatskandidatur fra delstatspartiet i California, som holdt sitt konvent forrige helg. Harris fikk støtte av 78% av delegatene (kun 60% var nødvendig). Beslutningen gjør at Harris vil bli å finne på partiets offisielle stemmeseddel, som deles ut til velgere over hele California.

Colorado senator: Nok en republikaner, forretningsmann Jerry Natividad, melder seg på nominasjonsstriden, som kandidat nummer 14.

Iowa senator: Tidligere viseguvernør og landbruksminister Patty Judge (D) vil stille mot senator Charles Grassley (R). Judge må først slå ut tre delstatspolitikere i det demokratiske primærvalget.

South Carolina senator: Demokratene har endelig et navn å sette opp mot senator Tim Scott (R): Pastor Thomas Dixon. Scott skal være trygg i denne konservative delstaten.

 

California distrikt 17: Bystyremedlem i San Jose, Pierluigi Oliverio (D) melder seg på i det som hittil har sett ut som en omkamp mellom de to demokratiske kandidatene kongressmann Mike Honda og tidligere handelsdepartementsansatte Ro Khanna.

Louisiana distrikt 3: Tjenestekommisjonær og tidligere guvernørkandidat Scott Angelle (R) vil stille i dette åpne setet. Han blir favoritt, men må kjempe med fem andre republikanere om nominasjonen, deriblant delstatsrepresentant Brett Geymann, som annonserte sitt kandidatur tidligere i uken.

New York distrikt 22: Fylkesråd Kim Myers vil stille for demokratene i dette åpne setet. Myers er datter av en milliardær som stiftet en kjent sportsbutikkjede (Dick’s Sport Goods) så hun kan trolig spytte egne midler inn i valgkampen om nødvendig.

North Carolina distrikt 13: Delstatsrepresentant John Blust blir republikaner nummer to til å stille i dette åpne, nytegnede setet.

South Carolina distrikt 5: Tidligere rådgiver for visepresident Joe Biden, Fran Person stiller for demokratene.

Tennessee distrikt 8: Fylkesordfører i Shelby fylke (som inkluderer Memphis), Mark Luttrell (R) vil stille i dette åpne setet.

Virginia distrikt 4 & 7: Delstatssenator Donald McEachin blir første demokrat som vil stille i dette åpne, nytegnede setet. På republikansk side har fylkessheriff Mike Wade skiftet over fra det 7. til det 4.

Wisconsin distrikt 8: Rådgiver for guvernør Scott Walker, veteran Mike Gallagher vil stille for republikanerne i dette åpne setet. Fra før stiller delstatssenator Frank Lasee.

 

Indiana viseguvernør: Viseguvernør Sue Ellspermann (R) har gått av og delstatsforsamlingen har godkjent tidligere delstatspartileder Eric Holcomb som hennes erstatter. Holcomb ble sverget inn torsdag.

Oklahoma forretningskommisjonær: Delstatsrepresentant Richard Morrisette (D) vil stille mot sittende kommisjonær Dana Murphy (R).

Utah guvernør: Tidligere fylkespartileder Vaughn Cook (D) stiller mot Mike Weinholtz i det demokratiske primærvalget.