Valgsnacks mandag 15. februar

California senator: Delstatsrepresentant Rocky Chavez (R) har trukket seg fra senatsvalget og stiller i stedet til gjenvalg.

Indiana senator: Kongressmann Todd Young, som lenge har vært favoritt til den republikanske senatsnominasjonen i Indiana, risikerer å bli strøket av stemmeseddelen fordi han ikke har levert inn nok underskrifter. Valgstyret skal møtes fredag 19. februar for å ta stilling til underskriftene.

Ohio senator: Tidligere guvernør Dick Celeste (D, 1983-91) har gitt sin støtte til bystyremedlem P. G . Sittenfeld, som kjemper med tidligere guvernør Ted Strickland om demokratenes nominasjon.

 

Louisiana distrikt 4: Delstatsrepresentant Mike Johnson (R) melder seg på til dette åpne setet.

Maine distrikt 2: Bystyremedlem Joe Baldacci, bror av ex-guvernør John Baldacci har trukket seg fra det demokratiske primærvalget. Dermed ser det ut til at tidligere delstatssenator Emily Cain får fri bane til omkamp mot kongressmann Bruce Poliquin (R).

New York distrikt 22: Forretningsmann Steve Wells stiller i det republikanske primærvalget i dette åpne setet.

Oregon distrikt 5: Den åpent homofile republikaneren Ben West, som sto bak søksmålet som førte til opphevelsen av forbudet mot likekjønnet ekteskap i delstaten, stiller i dette vippedistriktet. Han møter en ganske kristenkonservativ abortmotstander, så her er det duket for kulturkrasj.

Virginia distrikt 2 og 4: Kongressmann Randy Forbes (R), som så distriktet sitt (det fjerde) bli nytegnet til et demokratisk sete av en domstol, har annonsert at han heller stiller i distrikt 2. De to distriktene grenser til hverandre og avtroppende kongressmann i det 2., Scott Rigell (R) har alt sagt at han støtter Forbes. Delstatsrepresentant Scott Taylor stiller dog allerede for republikanerne.

 

Indiana viseguvernør: Sittende viseguvernør Sue Ellspermann går av for å søke en lederjobb i delstatens collegesystem. Hun erstattes av Scott Holcomb, som inntil nylig var stabssjef for senator Dan Coats og kandidat til Senatet (han trakk seg etter at påmeldingsfristen hadde gått ut). Holcomb blir også Pences kandidat foran guvernørvalget senere i år.

Indiana justis: Delstatssenator Randy Head vil søke den republikanske nominasjonen til justisminister på delstatskonventet i april. Han er foreløpig fjerde kandidat.

Montana revisor: Delstatssenator Matt Rosendale stiller til dette vervet for republikanerne.

New York guvernør: Kongressmann Chris Gibson (R) i det 19. distrikt tar ikke gjenvalg og det har vært spekulert i at han vil stille til guvernør i 2018. De ryktene er nå bekreftet, siden Gibson akkurat har opprettet en «undersøkelseskomite», det første skrittet på veien mot et offisielt kandidatur.