Valgsnacks mandag 25. januar

Påmeldingsfristen går ut i Kentucky på tirsdag og i West Virginia på lørdag. Sjekk delstatssidene for oppdateringer!

 

Georgia distrikt 3: Kandidatene har begynt å melde seg til dette åpne, trygt republikanske setet. Først ute er delstatssenator Mike Crane, tidligere delstatsrepresentant Jeff Brown og forretningsmennene Chip Flanegan (som tok 15% i primærvalget i 2012 og 30% i 2014) og Hayden Marlowe.

Kentucky distrikt 6: Predikant Nancy Jo Kemper, som tidligere har ledet et råd for mange kirkesamfunn i delstaten, vil stille for demokratene mot kongressmann Andy Barr (R).

Louisiana distrikt 4: Tidligere delstatssenator og kandidat til viseguvernørvervet i 2015, Elbert Guillory (R) stiller i dette konservative setet.

New York distrikt 3: Fylkesråd Steve Stern har meldt seg på det demokratiske primærvalget, mens veteran David Gurfein stiller for republikanerne. I tillegg vurderer tidligere fylkesråd Tom Suozzi (D) å melde seg på.

New York distrikt 22: En aktivist som ønsker å løsrive denne delen av New York og flytte den innunder Pennsylvania stiller i det republikanske primærvalget. Aaron Price har også vært aktiv i kampen for frackingteknikk i New York.

Pennsylvania distrikt 8: Broren til avtroppende kongressmann Mike Fitzpatrick (R), tidligere FBI-agent Brian Fitzpatrick vil stille. Han vil i så fall konkurrere med fire andre republikanere om nominasjonen.

Washington distrikt 7: Fylkesråd Joe McDermott (ikke i slekt med avtroppende kongressmann Jim McDermott) blir kandidat nummer to til å stille for demokratene i dette trygge setet, mens delstatssenator Pramila Jayapal blir nummer tre. Ingen republikanere har så langt meldt seg, men som før nevnt er dette distriktet så demokratisk at to fra dette partiet meget vel kan gå videre til november.

Wyoming distrikt 1: Kandidatene begynner å renne inn i denne trygt republikanske staten. I tillegg til delstatsrepresentant Tim Stubson, som har vært kandidat en stund, stiller delstatssenator Leland Christensen, pizzarestauranteier Charlie Tyrrell, fengselsbetjent Jason Senteney og veterinær Rex Rammel, som var guvernørkandidat i Idaho i 2010.

 

West Virginia admin: Delstatsrepresentant Patsy Trecost (D) lanserer en intern utfordring mot administrasjonsminister Natalie Tennant.