Har du lyst til å bidra til at vi leverer Norges beste dekning av amerikansk politikk i valgåret 2016? Søk praktikantstilling hos AmerikanskPolitikk.no!

Høstens praktikanter (Andreas, Lasse, Matias og Troy) tar snart juleferie. Vi leter derfor etter dyktige og motiverte arvtagere som ønsker å bidra til den daglige nyhetsdekningen på AmerikanskPolitikk.no vinteren og våren 2016.

Det blir et hektisk halvår.

Vi er på utkikk etter skrivedyktige folk som interesserer for amerikansk politikk, og som raskt kan sette seg inn i nye og kompliserte saker. Er du særlig interessert i neste års presidentvalg, er det selvsagt en fordel.

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. De fikk godkjent praktikantordningen som en del av Washington Semester ved American University. Du leser mer om erfaringene deres her.

Siden oppstarten har 25 (!) dyktige bachelor og masterstudenter hatt praktikantstilling her på AmerikanskPolitikk.no.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive nyhetsbrev og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk.

Det er også muligheter for å fortsette som fast bidragsyter på nettsiden etter praktikantperioden.

Noe for deg?

Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du ønsker å bidra med, CV og en tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: 4. januar 2016.

Ikke nøl med å sende eventuelle spørsmål du måtte ha om praktikantordningen.

[rev_slider Intern-ad-forside]

Coverfoto: Are Tågvold Flaten, AmerikanskPolitikk.no.