I 2016-kalenderen byr vi på skråblikk på presidentkandidatene og hendelsene som har satt sitt preg på 2016-sirkuset. I dag: Chris Christies jule-CD.

ChrisChristmasVisste du at New Jersey-guvernør Chris Christie (R), som vi verken kan bekrefte eller avkrefte at gjemmer seg bak julemaska i bildet til venstre, er supporter av det amerikanske fotballaget Dallas Cowboys? Hvorfor, det vet vi ikke.

Som New Jersey-mann burde nok presidentkandidaten Christie vært fan av New York Jets, men i januar ble han spottet som VIP-gjest med Cowboys-eier Jerry Jones under en Cowboys-kamp, hvor han gav Jones en bjørneklem (Christie er en notorisk klemmer av kontroversielle personer).

Christies forhold til Jones har forvirret en del fotballfans, og sammen med Bridgegate og Christies vekt har det stått for mye av snakket rundt guvernøren. Disse sakene blir det spøket med av komikeren Joe Conklin, i hans fiktive jule-CD «Chris Christie’s Christmas CD.»

«Stuff your face and fill your ears with this delightful Christmas treasure.»

Forhåpentligvis blir ikke denne lydsketsjen en julehit i New Hampshire, hvor Christie har karret seg over 10 prosent på meningsmålingene.