AmPol-måling: Edwards leder i Louisiana

LA guv John Bel Edwards
Grunn til å glise: John Bel Edwards

I dag ble en meningsmåling delfinansiert av amerikanskpolitikk.no og utført av det amerikanske nettstedet RRH Elections offentliggjort. Målingen av andre runde i Louisianas guvernørvalg ble tatt opp torsdag og fredag i forrige uke og mandag denne uken og viser en 48-42 ledelse til delstatsrepresentant John Bel Edwards (D) over senator David Vitter (R).

Målingen omfatter 359 sannsynlige velgere i Louisiana, med en feilmargin på +/- 5 %. Resultatet er i samsvar med en rekke meningsmålinger tatt opp i Louisiana i omtrent samme tidsrom, som alle gir en ganske klar, om enn varierende ledelse til Edwards.

Vår egen vurdering av valget kommer fredag morgen, og du kan lese en oversikt over alle meningsmålingene på guvernørsiden vår.

I tillegg ble også viseguvernørvalget målt; her leder tidligere fylkespresident Billy Nungesser (R) 43-29 over fylkespresident Kip Holden (D). I justisministervalget leder tidligere kongressmann Jeff Landry (R) 45-25 over sittende justisminister Buddy Caldwell (R).