Valgsnacks mandag 28. september

North Carolina senator: Demokratene har sin første motkandidat til senator Richard Burr (R); borgermester Chris Rey, som styrer småbyen Spring Lake.

 

Delaware distrikt 1: Delstatsrepresentant Bryon Short melder seg på til det demokratiske primærvalget til delstatens eneste kongressete.

Michigan distrikt 13: Byfunksjonær (en valgt stilling) Janice Winfrey vil stille mot kongressmann John Conyers i det demokratiske primærvalget. Winfrey kan bli den mest seriøse utfordreren Conyers har fått noensinne. Conyers er 86 år gammel og ble første gang valgt til Huset i 1964.

Minnesota distrikt 2: Republikanerne har sin første seriøse kandidat til å ta over for avtroppende kongressmann John Kline (R); tidligere delstatssenator John Howe. Flere republikanere ventes å melde seg på.

Minnesota distrikt 8: Den republikanske forretningsmannen Stewart Mills vil igjen forsøke å slå ut kongressmann Rick Nolan (D). Mills var bare 1,5% unna i 2014.

New Hampshire distrikt 1: Som ventet stiller tidligere kongresskvinne Carol Shea-Porter (D) på ny mot kongressmann Frank Guinta (R). Dette blir deres fjerde oppgjør (Guinta leder 2-1 fra før), forutsatt at Guinta overlever nominasjonen.

Ohio distrikt 8: Speakeren i Representantenes hus, John Boehner (R) går av i slutten av oktober. Setet er solid republikansk (R+15) og partiet har mange potensielle kandidater, så all spenning her vil være knyttet til nominasjonen.

Pennsylvania distrikt 2: Bystyremedlem Brian Gordon vil utfordre den korrupsjonstiltalte kongressmannen Chaka Fatta i det demokratiske primærvalget.

 

Louisiana guvernør: Hele fire nye målinger er ute. Triumph har senator delstatsrepresentant John Bel Edwards (D) på 36%, senator David Vitter (R) på 29%, tjenestekommissær Scott Angelle (R) på 12% og viseguvernør Jay Dardenne (R) på 11%. MarblePort har Vitter 29%, Edwards 26%, Angelle 15% og Dardenne 14%. En tredje måling, tatt opp for en PAC som støtter Angelle, viser Vitter med 24%, Angelle med 21%, Edwards med 20% og Dardenne med 10%. Endelig kom PPP ut før helgen med en måling tatt opp på oppdrag fra en demokratisk organisasjon. Edwards har 28%, Vitter 27%, Scott Angelle 15% og Jay Dardenne 14%. PPP finner dessuten at Edwards vil slå Vitter 50-38 i andre runde; det er første gang en måling viser dette resultatet.

Missouri finans: Tidligere delstatsrepresentant Judy Baker (D) vil stille til vervet som finansminister.

Montana guvernør: Tjenestekommissær og tidligere administrasjonsminister Brad Johnson stiller til den republikanske nominasjonen, der han møter milliardæren Greg Gianforte.

North Carolina justis: Delstatssenator Josh Stein (D) stiller til vervet som justisminister.

North Dakota guvernør: Kirurg og delstatsrepresentant Rick Becker er første erklærte republikanske kandidat til vervet, men garantert ikke den siste.