Valgsnacks mandag 17. august

Indiana senator: John Dickerson, som har ledet en organisasjon for handicappede, stiller i det demokratiske primærvalget og har støtte fra tidligere viseguvernør Kathy Davis. Fra før stiller tidligere kongressmann Baron Hill.

Iowa senator: PPP finner at senator Charles Grassley (R) er populær blant velgerne, og har en solid ledelse på alle aktuelle demokrater.

Missouri senator: PPP finner at senator Roy Blunt (R) er upopulær, men at han allikevel leder 40-35 over administrasjonsminister Jason Kander (D). Blunts upopularitet blant egne partifeller betyr imidlertid at han risikerer en intern utfordring.

California distrikt 46: Tidligere delstatssenator Joe Dunn stiller for demokratene.

Florida distrikt 18: Bonde Rick Roth er foreløpig siste navn i det stadig tettere republikanske primæroppgjøret for dette åpne setet.

Michigan distrikt 8: Skuespilleren Melissa Gilbert – mest kjent for å spille i «Huset på prærien» – vil stille som demokrat mot kongressmann Mike Bishop (R).

North Carolina distrikt 9: FBI etterforsker eiendomsfirmaet til familien til kongressmann Robert Pittenger (R), men så langt tyder ingenting på at kongressmannen selv er under etterforskning.

Indiana guvernør: Delstatens skolesjef, demokraten Glenda Ritz, trekker seg fra nominasjonskampen til guvernørjobben og tar i stedet gjenvalg i 2016. Avgjørelsen er ikke uventet, i det hun knapt hadde greid å samle inn penger og i tillegg hadde fått beskyldinger mot seg om at hun hadde samlet inn mens delstatsforsamlingen arbeidet med delstatsbudsjettet, noe som er ulovlig i Indiana.

Louisiana guvernør: En ny måling fra Marbleport gir senator David Vitter (R) og delstatsrepresentant John Bel Edwards (D) 31% hver. To andre republikanere, Scott Angelle og Jay Dardenne tar hhv. 14 og 13 prosent.

Missouri guvernør: PPP har målt og finner at alle de republikanske kandidatene bortsett fra viseguvernør Peter Kinder ligger bak demokraten Chris Koster. Mye tyder på at målingen for det meste reflekterer hvor godt kjente kandidatene er.

Vermont guvernør: Speakeren i delstatshuset, Shap Smith (D) er første seriøse kandidat til å søke guvernørjobben.