Valgsnacks søndag 9. august

Her kommer siste runde av ukens oppdateringer fra sommeren. Dagens delstater er South Carolina -Wyoming.

South Carolina: Lite nytt fra denne delstaten, annet enn at det spekuleres i at kongressmann og ex-guvernør Mark Sanford (R) i SC-1 vil få en intern utfordring fra delstatsrepresentant Jenny Horne, som gjorde seg bemerket med et særdeles følelsesladet innlegg i flaggdebatten tidligere i år.

South Dakota: Kongresskvinne Kirsti Noem (R) har alt fått en demokratisk motstander – delstatsrepresentant Paula Hawks.

Tennessee: Intet nytt.

Texas: Justisminister Ken Paxton (R) er under etterforskning for økonomiske misligheter, men det er for tidlig å si hvilke politiske konsekvenser dette kan få. Ellers intet nytt.

Utah: Det ryktes at guvernør Gary Herbert (R) vil få en intern utfordring fra Jonathan Johnson, som er advokat og administrerende direktør for internettselskapet overstock.com. Ellers ser det ut til at Mia Love (R) i UT-4 får omkamp mot advokat Doug Owens (D). Love tok så vidt over 50% i 2014, så hun er langt fra trygg.

Vermont: Intet nytt.

Virginia: En føderal domstol har pålagt delstatsforsamlingen å tegne nye kongressdistrikter for 2016, med frist 1. september.

Washington: Kongresskvinne Susan DelBene (D) får en republikansk utfordring fra delstatsrepresentant Elizabeth Scott.

Ellers er guvernør Jay Inslee (D) lite populær. Den eneste republikaneren hittil er havnekommissær Bill Bryant, men flere navn kan komme.

West Virginia: Det ryktes at guvernør Earl Ray Tomblin, som ikke kan stille på ny i 2016, vurderer å stille for demokratene i WV-3.

Wisconsin: Intet nytt.

Wyoming: Intet nytt.