Har du lyst til å bidra til at vi leverer Norges beste og grundigste dekning av amerikansk politikk i høst? Da bør du søke praktikantstilling hos AmerikanskPolitikk.no!

Vårens praktikanter (Vårin, Kim Arne, Vebjørn, Johan og Nora Charlotte) har for lengst tatt sommerferie. Vi leter nå etter skrivedyktige arvtagere som ønsker å bidra til den daglige nyhetsdekningen på AmerikanskPolitikk.no. Det blir en begivenhetsrik høst der mye kommer til å handle om det kommende presidentvalget.

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. De fikk godkjent praktikantordningen som en del av Washington Semester ved American University, og du leser mer om erfaringene deres her.

Siden oppstarten har 21 (!) dyktige bachelor og masterstudenter hatt praktikantstilling hos oss.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive nyhetsbrev og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk.

Det er også muligheter for å fortsette som fast bidragsyter på nettsiden etter praktikantperioden.

Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du ønsker å bidra med, CV og en tekst­prøve til post at ampol.no.

Ikke nøl med å sende eventuelle spørsmål du måtte ha om praktikantordningen.

[rev_slider Intern-ad-forside]

Coverfoto: Pete Souza, Det hvite hus.