Bernie Sanders er i vinden

Den uavhengige Vermont-senatoren og selverklærte sosialisten Bernie Sanders har hatt en meget sterk uke.

Han ligger på henholdsvis 32 og 31 prosent i to nye meningsmålinger blant demokrater i New Hampshire, opp fra 12, 13 og 18 prosent i tre tidligere målinger.

Som om ikke det var nok har Sanders fått støtteerklæringer fra to av lederne i Ready for Warren, en gruppe som lenge prøvde å rekruttere den amerikanske venstresidens store idol, senator Elizabeth Warren (D-Massachusetts), til å stille som presidentkandidat.

Gruppen har nå lansert initiativet Ready to Fight. Lederskikkelsene Erica Sagrans og Charles Lenchner publiserte fredag et innlegg på CNN.com hvor de erklærte sin støtte til Bernie Sanders:

Because while Warren is the champion who inspired this movement, the draft effort was never just about her — it’s about her message and the values she represents. Bernie Sanders has caught fire in a way that’s reminiscent of the draft Warren movement itself — from the Internet to town halls in Iowa, Sanders has captured the imagination and support of people looking for a real progressive challenger in the 2016 Democratic primary.

Les mer hos The Hill.

1 kommentar