Påmeldingsfristen er ute i Illinois’ 18. kongressdistrikt. Du kan finne kandidatene her.

 

Michigan distrikt 10: Tidligere delstatssenator Alan Sanborn vil stille i det republikanske primærvalget.

Nevada distrikt 4: Demokratenes viseguvernørkandidat fra 2014, Lucy Flores stiller til nominasjonen i dette vippedistriktet.

North Carolina distrikt 2: Kongresskvinne Renee Ellmers (R) får nok en utfordrer i primærvalget. Taperen fra 2014, Frank Roche stiller igjen. Han tok 41% i 2014, til tross for lite penger. Fra før stiller fylkespartileder Jim Duncan og Ellmers kan selvsagt håpe på at de to splitter opposisjonsstemmene.

West Virginia distrikt 2: Farmasøyt Ken Reid, som kom på andreplass i det republikanske nominasjonsvalget i fjor, 14% bak nåværende kongressmann Alex Mooney, vil stille på ny.

 

North Carolina: Den føderale Høyesterett har bedt delstatens øverste domstol om å ta en ny titt på grensene for kongressdistriktene og delstatsdistriktene, med tanke på å få til en bedre fordeling av svarte velgere.