Jim Webb på banen igjen med hint om presidentkandidatur

Etter at tidligere senator Jim Webb (D-Virginia) i fjor annonserte at han vurderer mulighetene for et presidentkandidatur i 2016, har det vært stille rundt den tidligere senatoren. Nå bryter han stillheten.

Tirsdag sa han til en gruppe brannmenn at de snart vil se mer av ham. På konferansen for den internasjonale foreningen for brannmenn viet Webb storparten av talen sin til økonomisk politikk og økonomisk rettferdighet, der han blant annet kritiserte systemet for å favorisere store selskaper på bekostning av middel- og arbeiderklassefamilier.

«This is not sour grapes, and it is not a cheap shot. It is the reality of our current system, and it has got to stop», sa Webb.

Saken fortsetter under bildet.

View this post on Instagram

#IAFF Presidential Forum

A post shared by Jim Webb (@webb2016) on

Roll Calls Kyle Trygstad skriver at enda Webbs budskap kom frem, ble han overskygget av andre, republikanske talere. Dette kan være en pekepinn på det som vil bli Webbs største svakhet i et potensielt kandidatur; «he loves the policy work of politics far more than the theater of the campaign trail».

Via Morgenkaffen.