Mer

  Valgsnacks mandag 23. februar

  Illinois senator : Ex-kongressmann og Tea Party-favoritt Jim Walsh vurderer å stille i det republikanske primærvalget mot den moderate senatoren Mark Kirk.

  Wisconsin senator: Senator Tammy Baldwin (D) har hyret inn Marc Elias, som er kjent som stjerneadvokat for demokrater i trøbbel med loven. Baldwin har sparket en ansatt som følge av bråk rundt et legesenter for veteraner, etter at det kom frem at senatorens kontor hemmeligholdt en rapport som var kritisk til legesenteret.

   

  California distrikt 44: Kongresskvinne Janice Hahn (D) vil ikke stille til gjenvalg, og går i stedet for en jobb i fylkesutvalget i Los Angeles. Delstatssenator Isadore Hall er storfavoritt til å overta Hahns sete i Huset, i dette tungt demokratiske distriktet.

  Mississippi distrikt 1: Lokale politikere pusher på for å få guvernør Phil Bryant (R) til å skrive ut nyvalg tidligere enn august, når delstaten uansett har primærvalg, fordi de ønsker å stille både til suppleringsvalget og delstatsvervene sine samtidig.

  New York distrikt 11: Etter at en domstol tvang ham til det, har guvernør Andrew Cuomo (D) endelig skrevet ut nyvalg til Michael Grimms (R) gamle sete på Staten Island. Suppleringsvalget avholdes tirsdag 5. mai.

   

  Wisconsin lokal: Delstatshovedstaden Madison avholdt første runde av sitt borgemestervalg tirsdag. Borgermester Paul Soglin og bystyremedlem Scott Resnick gikk videre til andre runde 7. april.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også