Først av alt: Alle medlemmer av Senatet og Huset er nå oppført med hvilke hovedkomiteer de sitter i.

 

Nevada senator:  Demokratenes mindretallsleder, Harry Reid vil ta gjenvalg i 2016. Det har vært en del spekulasjoner rundt Reids politiske fremtid, men senatoren gjorde det rimelig klart tirsdag at han gikk for gjenvalg.

Pennsylvania senator: Quinnipiac har målt, og finner senator Pat Toomey (R) med en 45-35 ledelse på den eneste erklærte motkandidaten, Joe Sestak (D).

 

Michigan distrikt 7: Delstatsrepresentant Gretchen Driskell (D) vil stille mot kongressmann Tim Walberg (R) i 2016.

 

Oregon guvernør: Oregons guvernør, John Kitzhaber (D) går av med virkning onsdag 18. februar. Administrasjonsminister Kate Brown (D) tar over guvernørjobben frem til et nyvalg i 2016.

Mississippi revisor: Borgermester Mary Butler vil stille i det republikanske primærvalget mot sittende delstatsrevisor Stacey Pickering.

 

AZ-lokal: En komite i delstatshuset har godkjent et forslag om å gi delstaten en viseguvernør. Vedkommende vil bli valgt av partiets guvernørkandidat. Dersom  forslaget går gjennom må det godkjennes av velgerne i 2016.

Virginia lokal: Delstatssenatet har vedtatt et lovforslag om at dersom ingen kandidater til delstatsverv får over 50% skal det avholdes en ny valgomgang.