Illinois senator: Kongresskvinne Tammy Duckworth (D) vurderer å stille mot senator Mark Kirk (R) i 2016. Andre interesserte demokrater er kongresskvinne Cheri Bustos og kongressmann Bill Foster.

Ohio senator: Demokratene har sin første kandidat mot senator Rob Portman (R), som er på valg i 2016. Den 30 år gamle P. G. Sittenfeld, som er medlem av bystyret i Cincinnati, stiller, men om det ikke kommer tyngre kandidater tror jeg Portman er trygg.

 

Iowa distrikt 1 & 3: Tidligere guvernør Chet Culver (D), som ble moset av Terry Branstad (R) i 2010, vurderer å stille for demokratene i enten det 1. eller 3. distriktet.

New York distrikt 13: Charles Rangel (D) har alt gjort det klart at han ikke tar gjenvalg, og tidligere delstatsrepresentant Adam Clayton Powell IV, som har tapt to ganger mot Rangel i primærvalg, vil prøve seg på det åpne setet. Powells far hadde det inntil han ble vippet ut av Rangel i 1970.

 

New York delstatshuset: Den demokratiske Speakeren i delstatshuset, Sheldon Silver, ble torsdag arrestert og satt under tiltale av føderale myndigheter. Saken gjelder påstått korrupsjon.