Mer

  Valgsnacks mandag 26. januar

  Illinois senator: Kongresskvinne Tammy Duckworth (D) vurderer å stille mot senator Mark Kirk (R) i 2016. Andre interesserte demokrater er kongresskvinne Cheri Bustos og kongressmann Bill Foster.

  Ohio senator: Demokratene har sin første kandidat mot senator Rob Portman (R), som er på valg i 2016. Den 30 år gamle P. G. Sittenfeld, som er medlem av bystyret i Cincinnati, stiller, men om det ikke kommer tyngre kandidater tror jeg Portman er trygg.

   

  Iowa distrikt 1 & 3: Tidligere guvernør Chet Culver (D), som ble moset av Terry Branstad (R) i 2010, vurderer å stille for demokratene i enten det 1. eller 3. distriktet.

  New York distrikt 13: Charles Rangel (D) har alt gjort det klart at han ikke tar gjenvalg, og tidligere delstatsrepresentant Adam Clayton Powell IV, som har tapt to ganger mot Rangel i primærvalg, vil prøve seg på det åpne setet. Powells far hadde det inntil han ble vippet ut av Rangel i 1970.

   

  New York delstatshuset: Den demokratiske Speakeren i delstatshuset, Sheldon Silver, ble torsdag arrestert og satt under tiltale av føderale myndigheter. Saken gjelder påstått korrupsjon.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også