Mer

  #ampolkalenderen 16. desember: Alpha House

  I #ampolkalenderen gir vi deg en fun fact og en liten nøtt hver dag. Henger du med på notene kan du starte 2015 med en eksklusiv #ampol-kopp i hånda!

  Visste du at:

  … komiserien Alpha House, TV-serien der fire republikanske senatorer bor i samme hus, er basert på det ekte huset der demokratene Dick Durbin (D-Illinois), Chuck Schumer (D-New York) og George Miller (D-California, 11. distrikt) bor når de er i DC?

  John Goodman (kjent fra blant annet The Big Lebowski og Argo) spiller en høylytt, temperamentsfull sørstatssenator, Louis Laffer er den sosialkonservative, religiøse senatoren med iboende tvil om egen legning, Robert Bettencourt er en svart republikaner fra Pennsylvania, mens Andy Guzman, en Marco Rubio-etterligning med hint av John Edwards og JFK, er en nyvalgt latinsk senator fra Florida.

  Dagens nøtt:

  Hvem har bodd lengst i virkelighetens Alpha House, og hva heter det tidligere medlemmet av Obama-administrasjonen som har bodd der?

  Svar på Facebook og bli med i trekningen! Vinneren kunngjøres 1. juledag.

  [fbcomments]

  Redaksjonen
  Redaksjonen
  Amerikansk politikk - på norsk! Opprettet i 2010 med mål om å levere en balansert og faktabasert dekning av amerikansk politikk.

  Les også