I #ampolkalenderen gir vi deg en fun fact og en liten nøtt hver dag. Henger du med på notene kan du starte 2015 med en eksklusiv #ampol-kopp i hånda!

Visste du at:

…Andrew ikke er den første guvernøren i familien Cuomo? Mario Cuomo, den frittalende og, i amerikansk forstand, svært liberale faren til Andrew Cuomo (nåværende guvernør i New York) var guvernør i samme stat som sønnen i tre perioder fra 1983 til 1994.

Han ble landskjent da han talte president Ronald Reagan midt i mot på det demokratiske landsmøtet i 1984. Han ble gjentatte ganger oppfordret til å stille som presidentkandidat. Han vurderte det lenge, men det ble aldri noe av.

Dagens nøtt følger etter bildet!

Dagens nøtt:

Mario Cuomo ble tilegnet et spesielt kallenavn. Hvilket, og hvorfor?

Svar på Facebook og bli med i trekningen! Vinneren kunngjøres 1. juledag.

[fbcomments]