Mer

  To minutters angrepsreklame treffer Mary Landrieu på Thanksgiving

  Trodde du mellomvalget var over? Think again.

  Super-PACen Conservative War Chest er ute med en av mellomvalgets lengste TV-reklamer i Louisiana, der sittende senator Mary Landrieu (D) ser ut til å tape gjenvalgskampen mot representant Bill Cassidy (R-Georgia, 6. distrikt).

  Før mellomvalget den 4. november lå det an til omvalg i to delstater — Georgia og Louisiana — der man trenger et rent flertall for å unngå en ny valgrunde. Senatskandidaten David Perdue gjorde det bedre enn forventet på meningsmålingene — i likhet med mange av partifellene i høstens valg — og vant Georgia med seks prosentpoeng. Republikaneren Bill Cassidy gjorde det samme i Louisiana, men det åpne primærvalget holdt ham under 50 prosent.

  Senatsvalgkampen i The Pelican State avgjøres først den 6. desember.

  Reklamen overfor er en to minutter lang tirade mot president Barack Obama, hans handlinger og hans agenda. Anti-Landrieu-reklamen tar for seg alle punktene konservative har irritert seg over den siste måneden.

  Demokratene har på sin side trukket støtten til Landrieu, som ser helt fortapt ut etter å ha gått på et pinlig nederlag i Keystone XL-avstemningen i Senatet i forrige uke.

  Siden mellomvalget den 4. november har det blitt sluppet tre målinger i The Pelican State. Alle har Cassidy i ledelsen med over 10 prosentpoeng, og gjennomsnittet ligger på en differanse på 15,7 prosentpoeng i Cassidys favør.

  Henrik Heldahl
  Henrik Heldahl
  Politisk journalist i Nettavisen og kommentator for AmerikanskPolitikk.no. En av stemmene i podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også