Mer

  AmerikanskPolitikk.no lanserer «Faktasjekk»-spalte

  I dag lanserer vi den nye «Faktasjekk»-spalten vår her på AmerikanskPolitikk.no.

  Faktasjekk-logo-liten Vi har tidligere publisert både mediekritikk og mediapirk her på nettsiden, men det har ikke vært særlig regelmessig, og det har ikke vært noen større plan bak det hele.

  «Faktasjekk» — som du kan følge på Twitter @USAfakta — gjør noe med det.

  I tillegg til å tilby vår egen, brede dekning av amerikansk politikk på norsk, skal AmerikanskPolitikk.no holde et ekstra øye med resten av den norske USA-dekningen.

  Vi gjør det for å styrke den norske dekningen, og fordi vi mener norske lesere fortjener en faktabasert og balansert dekning av amerikansk politikk.

  Med det sagt, så er det ikke lett å ta i mot kritikk. Som redaktør av nettsiden, og av Faktasjekk-spalten, vil jeg gjøre mitt ytterste for at vinklingen er så fair som mulig.

  George K. Gooding (@GeorgeGooding), skribent og tidligere president av Monticello Society, kommer til å bidra i spalten. Det gjør også undertegnede, som i tillegg til redaktøransvaret styrer @USAfakta sammen med Gooding.

  Vi setter stor pris på tips dersom du kommer over en sak som bør faktasjekkes. Send oss gjerne e-post til tips at amerikanskpolitikk.no, eller via Twitter @USAfakta.

  Da setter vi igang: Straffet det seg for demokratene å ta avstand fra Obama?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også