Kalenderen er oppdatert med november/desembers aktiviteter, samt de begivenhetene vi kjenner til i 2015. I tillegg er det ikke uvanlig å se et suppleringsvalg eller to til Kongressen i løpet av 2015, og erfaringsvis går påmeldingsfristen ut både i Illinois og Texas i løpet av året.

Umiddelbart er det tre datoer som er verdt å merke seg. Andre runde av guvernørvalget på Virgin Islands avholdes tirsdag 18. november, mens andre runde av guvernørvalget på Northern Mariana Islands kommer tre dager senere, 21. november.

Til sist har vi andre runde av valget i Louisiana, som avholdes 6. desember. Her gikk, som ventet, senatsvalget og det 5. og 6. kongressdistrikt til en ny valgomgang. Senator Mary Landrieu (D) må ut i en ny runde mot kongressmann Bill Cassidy (R), og sistnevnte er klar favoritt; vi har dette valget som trolig republikansk.

I det 5. distriktet blir det Monroes demokratiske borgermester, James Mayo mot lege Ralph Abraham (R). I det 6. stiller tidligere guvernør Edwin Edwards (D) mot tidligere guvernørrådgiver Garret Graves. Vi vurderer begge distrikt som trygt republikanske.

Det er fortsatt en håndfull valg som ikke er avgjort: Guvernørembetet i Alaska, Arizonas 2. distrikt og Californias 7., 16. og 26 distrikt i tillegg til en håndfull delstatsverv. I Vermont fikk ingen guvernørkandidat over 50%, så her går avgjørelsen til delstatsforsamlingen, som imidlertid har for vane å velge den kandidaten med flest stemmer (dvs. den demokratiske guvernøren). Vi håper å ha endelige resultater i løpet av uken.

Til sist skal det nevnes at Representantenes Hus atter er fulltallig, siden de tre vakante setene ble fylt ved suppleringsvalg som ble holdt samtidig med de ordinære valgene tirsdag. Dette gjelder NJ-1, der Donald Norcross(D) ble valgt; NC-12, der Alma Adams (D) ble valgt, og til sist VA-7, der Dave Brat (R) ble valgt.