California: Nye beskyldninger om sextrakassering rettes mot republikanernes kandidat i det 52. distriktet, Carl DeMaio. Han ligger jevnt på målingene med kongressmann Scott Peters (D) og dersom han ikke klarer å legge disse påstandene døde, vil Peters kunne rykke fra.

Georgia: En mulig årsak til at republikanernes senatskandidat i konservative Georgia, David Perdue ikke synes å nå 50%, er påstander om at han i sitt tidligere virke som forretningsmann outsourcet tusenvis av amerikanske jobber til lavkostland. I tillegg har NY Times sett på Perdues oppførsel og portretterer ham som en pengeglad turbokapitalist uten særlig bekymring for sine ansattes ve og vel.

Kentucky: Administrasjonsminister Alison Lundergan Grimes (D) nektet å svare på spørsmål fra en lokalavis om hun hadde stemt på Barack Obama i 2008 og 2012. Som kommentator Taegan Goddard formulerer det: «It’s a painful exchange.» Chuck Todd: «I think she disqualified herself».

Kongressen: Demokratene frykter rekordlav valgdeltagelse ifølge The Hill. En måling fra Gallup finner at interessen for dette mellomvalget er lavere enn i 2006 og 2010.

Montana: Senator og tidligere kommandør for delstatens nasjonalgarde, John Walsh (D) har fått sin mastertittel trukket tilbake av US Army War College i Pennsylvania. Avgjørelsen om å kansellere tittelen kom etter at colleget har undersøkt beskyldningene om plagiat i masteroppgaven til Walsh og tydeligvis funnet dem korrekte.

South Dakota: Uavhengige Larry Pressler er registrert som bosatt i Maryland, og har tidligere erkjent å ha bodd i DC-området siden han tapte gjenvalget i 1996. Dette er dårlig presse tre uker før senatsvalget.

South Dakota: Mer om hvorfor ex-guvernør Mike Rounds (R) er i store problemer i et senatsvalg han burde vunnet klart.

Senatsmålinger:

Georgia: En ny måling finner jevnt løp, 46-46 mellom David Perdue (R) og Michelle Nunn (D). (Landmark 7-9/10)

Iowa: Des Moines Registers smått legendariske måling, utført av Seltzer, finner Joni Ernst (R) med en syltynn 47-46 ledelse på Bruce Braley (D). (Seltzer 3-8/10) En annen måling finner Braley (D) med en 39-38 ledelse. (Lukens 4-7/10)

Michigan: Gary Peters (D) leder 48-43 over Terri Lynn Land (R). (Mitchell 9/10) New Jersey: En ny måling finner senator Cory Booker (D) med en 48-39 ledelse på Jeff Bell (R). (Stockton 5-8/10)

Representantmålinger:

Florida distrikt 26: En universitetsmåling viser Carlos Curbelo (R) med en 46-42 ledelse over kongressmann Joe Garcia (D). (Saint Leo 1-6/10) En demokratisk måling gir Garcia en 45-40 ledelse. (DCCC 28/9-1/10)

Minnesota distrikt 7: Kongressmann Collin Peterson (D) leder 50-41 over Torrey Westrom (R). (SurveyUSA 3-6/10)

Guvernørmålinger:

Arizona: En konservativ måling finner Doug Ducey (R) med en 46-37 ledelse på Fred DuVal (D). (Polling Company 6-8/10)

Georgia: Guvernør Nathan Deal (R) og Jason Carter (D) ligger likt med 45% hver i en ny måling, (Landmark 7-9/10)

Illinois: Nok en måling gir guvernør Pat Quinn (D) en liten ledelse, 45-41 over Bruce Rauner (R). (WAA (R) 8/10)

Iowa: Des Moines Register finner en trygg  – ledelse for guvernør Terry Branstad (R) over Jack Hatch (D).

Maine: Guvernør Paul LePage (R) har 41%, Mike Michaud 40% og uavhengige Eliot Cutler på 16%. (Rasmussen 7-9/10)

Maryland: Baltimore Sun finner Anthony Brown (D) med en 49-42 ledelse over Larry Hogan (R). (OpinionWorks 4-8/10)

Massachusetts: Martha Coakley (D) leder 39-34 på Charlie Baker (R). (SocialSphere 5-7/10)

Michigan: Guvernør Rick Snyder (R) leder 47-46 over Mark Schauer (D). (Mitchell 9/10)

New Mexico: En intern måling for guvernør Susana Martinez (R) gir henne en 55-36 ledelse på Gary King (D). (POS 5-7/10)

Andre verv:

AZ-adm: Terry Goddard (D) leder 47-45 på Michelle Reagan (R).

AZ-ag: Felecia Rotellini (D) leder 43-41 på Mark Brnovich (R)