Mer

  Valgsnacks tirsdag 23. september

  Kansas: Demokratenes guvernørkandidat, delstatssenator Paul Davis er i trøbbel etter at det ble kjent at han var på en strippeklubb som ble raidet av politiet i 1998. Davis ble ikke arrestert, men saken kan komme til å vekke bølger i verdikonservative Kansas.

  Senatsmålinger:

  Michigan: Tre målinger fra Michigan i dag: We Ask America finner Gary Peters (D) med en 42-39 ledelse på Terri Land (R); Magellan har Peters med en 45-40 ledelse og PPP (for en demokratvennlig gruppe) har Peters i tet med 47-40.

  New Hampshire: PPP har målt for en demokratvennlig gruppe og finner senator Jeanne Shaheen (D) med en 50-44 ledelse på Scott Brown (R).

  Representantmålinger:

  California distrikt 7: Kongressmann Ami Bera (D) leder 47-43 over Doug Ose (R) ifølge en intern måling.

  Minnesota distrikt 2: Kongressmann Kevin Kline (R) leder 54-32 over Mike Obermueller (D) ifølge en intern måling.

  New York distrikt 11: Kongressmann Mike Grimm (R), som er under tiltale for skattesvik, ligger likt, 46-46 med Dominic Recchia (D)ifølge en intern måling for demokratene.

  Guvernørmålinger:

  Hawaii: En måling for Civil Beat finner David Ige (D) med 43% mot 39% for Duke Aiona (R). Uavhengige Mufi Hannemann har 8%.

  Illinois: We Ask America har målt og finner Bruce Rauner (R) med en 44-41 ledelse på guvernør Pat Quinn.

  Iowa: Rasmussen har målt og finner guvernør Terry Branstad (R) med en 46-40 ledelse på Jack Hatch (D).

  Kansas: Rasmussen finner Paul Davis (D) med en 47-43 ledelse på guvernør Sam Brownback (R).

  Michigan: To målinger fra guvernørvalget; We Ask America finner guvernør Mitch Snyder (R) likt med Mark Schauer (D) på 43% og PPP finner Snyder med en 46-44 ledelse.

  New Hampshire: PPP har målt for en demokratvennlig gruppe og finner guvernør Maggie Hassan (D) med en 52-43 ledelse på Walt Havenstein (R).

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også