Mer

  Valgsnacks fredag 5. september

  Aller først: Stalltipset for Senatet i september er klart og kan leses her!

  Kansas senator: Det nasjonale republikanske partiet vil mer eller mindre ta over Pat Roberts (R) senatskampanje i Kansas, melder NY Times. Skytset rettes nå mot den uavhengige Greg Orman, som vil bli forsøkt klistret opp til det demokratiske partiet og Obama så godt det lar seg gjøre. For øvrig er det nå tvil om demokraten Chad Taylor i det hele tatt kan fjernes fra stemmeseddelen, og om han det kan, hvorvidt demokratene er pliktige til å finne en erstatter. Her kan det være duket for advokatmat og politisk nerding i uker fremover!

  Pennsylvania distrikt 2: Mørke skyer tårner opp for kongressmann Chaka Fattah (D), etter at en rekke av hans nærmeste støttespillere i Philadelphia er satt under tiltale. Saksforholdene gjelder brudd på finansieringslovene i tilknytning til Fattahs forsøk på å bli borgermester i byen i 2007. Dersom Fattah etter hvert må gå av, slik stadig flere tror, er det mange kandidater som kan tenke seg opprykk i dette trygt demokratiske distriktet.

  Rhode Island guvernør: De to republikanske guvernørkandidatene har begge fått støtte fra tungt hold foran tirsdagens primærvalg. Borgermester Allan Fung har fått støtte fra tidligere presidentkandidat Mitt Romney og advokat Ken Block fra partiets 2010-kandidat John Robitaille.

  Senatsmålinger:

  Louisiana: Rasmussen har kongressmann Bill Cassidy (R) med en 44-41 ledelse på senator Mary Landrieu (D).

  Representantmålinger:

  Louisiana distrikt 5: En måling fra Glascock Group av første runde av valget gir lege Ralph Abraham (R) ledelsen, med 22%. Skandalerammede kongressmann Vance McAllister (R) har 20% og den eneste demokraten, Monroe-borgermester Jamie Mayo har 15%.

  Maine distrikt 2: En intern måling utført av POS for Bruce Poliquin (R) viser at han ligger bak Emily Cain (D) med tallene 33-37.

  Guvernørmålinger:

  California: The Field Poll gir guvernør Jerry Brown (D) en 50-34 ledelse over Neel Kashkari (R).

  Pennsylvania: Demokrat Tom Wolf leder 52-41 over guvernør Tom Corbett (R) i en ny måling fra Harper.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også