Mer

  Valgsnacks onsdag 3. september

  AK-guv: Potensielt radikale endringer er underveis i Alaskas guvernørvalg. Demokratene vedtok tirsdag å trekke sine kandidater til guvernør og viseguvernør, og i stedet smelte sin guvernørkandidat sammen med kampanjen til tidligere borgermester Bill Walker, som stiller som uavhengig kandidat. Demokratenes tidligere guvernørkandidat, Byron Mallott blir nå viseguvernørkandidat for Walker. Avtalen baseres på at Walker må avslutte sin republikanske velgerregistrering.

  AK-sen2: Senator Mark Begich (D) har begått en kardinaltabbe i valgkampen: Han har sluppet en TV-reklame om sin motstanders påstått tafatte håndtering av en kriminalsak, uten å klarere det med offerets familie først. Nå er familien rasende, og Begich får masse dårlig presse på noe som burde vært en god sak.

  CA-51: Republikanerne nominerte ingen formell kandidat i dette trygt demokratiske distriktet, så dette var hva de endte opp med. Kunne vært mye verre.

  Huset, Senatet: Brookings og American Enterprise Institute har utarbeidet en oppdatert webversjon av en database om den amerikanske Kongressen. Et must for alle politiske nerds!

  MA-6: Den progressive avisen Boston Globe går ut med støtte til en av kongressmann John Tierney’s motstandere i det demokratiske primærvalget, veteran Seth Moulton.

  MO-guv: Ryktene går om at senator Claire McCaskill (D) vil stille til guvernørvalget i 2016. McCaskill var demokratenes tapende guvernørkandidat i 2004.

  Senatsmålinger:

  Georgia: En måling viser jevnt løp; Michelle Nunn (D) har en 45-43 ledelse på David Perdue (R).

  Illinois: En intern Harper-måling for Jim Oberweis (R) viser at han ligger under 38-44 for senator Dick Durbin (D).

  Representantmålinger:

  FL-18: En intern måling for kongressmann Patrick Murphy (D) gir ham en 54-33 ledelse på delstatsrepresentant Carl Domino (R).

  Guvernørmålinger:

  Florida: Gravis finner Rick Scott (R) og Charlie Crist (D) med 37% hver.

  Georgia: Samme måling som av senatet viser knapp 44-42 ledelse til guvernør Nathan Deal (R) over Jason Carter (D).

  Pennsylvania: Tom Wolf (D) leder 56-25 på guvernør Tom Corbett i en ny måling. Som før skyldes den enorme ledelsen først og fremst lav entusiasme blant republikanske velgere.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også