Mer

  Valgsnacks mandag 18. august

  Vi minner om primærvalg i Alaska og Wyoming natt til onsdag; vår valgoversikt blir lagt ut tirsdag morgen.

  AK-sen2: Dan Sullivan har offentliggjort en intern måling som gir ham en 42-25 ledelse på viseguvernør Mead Treadwell i det republikanske primærvalget.

  AZ-guv: Magellan har målt det republikanske primærvalget, og finner finansminister Doug Ducey med 23%, borgermester Scott Smith med 21% og resten av feltet med 13% eller mindre. Smith har for øvrig fått avtroppende guvernør Jan Brewers støtte til sitt kandidatur.

  CT-guv: Gravis finner Tom Foley (R) med en 46-38 ledelse på guvernør Dan Malloy (D).

  DE-fin: Finansminister Chip Flowers (D) annonserte fredag at han gir opp forsøket på å bli renominert, og at han vil flytte til Massachusetts så fort embetsperioden er ute i januar. Flowers fikk intern konkurranse fra tidligere guvernørrådgiver Sean Barney og hadde i det siste fått beskyldninger om trakassering mot seg.

  FL-2: En måling for en gruppe med nære bånd til Gwen Graham (D) finner henne med en 45-43 ledelse over kongressmann Steve Southerland (R).

  GA-sen2: Hicks har publisert en måling med David Perdue (R) i teten, med 48% mot 42% for Michelle Nunn (D). InsiderAdvantage har omtrent samme tall; 47-40 til Perdue.

  GA-guv: Hicks finner guvernør Nathan Deal (R) likt med Jason Carter (D) på 45%. InsiderAdvantage finner Deal med en 43-39 ledelse.

  IL-guv: To nye målinger fra Illinois; We Ask America gir Bruce Rauner (R) en 51-38 ledelse over guvernør Pat Quinn (D). Gravis gir Rauner en 48-40 ledelse.

  IA-sen2: Rasmussen finner valget jevnt; både Joni Ernst (R) og Bruce Braley (D) har 43%.

  IA-2: En intern måling for Mariannette Miller-Meeks (R) viser at hun ligger bak kongressmann Dave Loebsack (D) med tallene 45-42.

  LA-5: En måling fra Glascock Group gir den skandaleomsuste kongressmannen Vance McAllister (R) en ledelse med 27%, foran demokraten Jamie Mayo med 21%. Lege Ralph Abraham og forretningsmann Zach Dasher, begge republikanere, hadde hhv 18 og 14%. McAllister la imidlertid etter i alle en til en-testene som ble utført.

  LA-6: En intern måling for forretningsmann Paul Dietzel gir ham 13% og annenplass bak tidligere guvernør Edwin Edwards (D), som har 35%. Delstatssenator Dan Claitor (R) er på tredje, med 9%.

  KS-sen2: Rasmussen finner senator Pat Roberts med en knapp 44-40 ledelse på Chad Taylor (D). Et bittert primærvalg, der en del republikanske velgere trolig ikke har «kommet hjem» ennå, samt at demokratene ikke har tatt dette setet siden 1932, gjør at jeg fortsatt anser det som trygt republikansk.

  KS-guv: Guvernør Sam Brownback (R) sliter ifølge Rasmussen. Han ligger under for Paul Davis (D), 51-41.

  KY-sen2: Senator Mitch McConnell (R) leder 44-40 over Alison Grimes (D) ifølge PPP.

  MA-guv: Justisminister Martha Coakley (D) leder 40-32 på Charlie Baker (R) i guvernørvalget og 45-21 på Steve Grossman i det demokratiske primærvalget.

  NY-19: En måling finner kongressmann Chris Gibbons (R) med en 56-59 ledelse på Sean Eldridge (D).

  NC-sen2: Delstatsrepresentant Thom Tillis (R) leder 45-40 på senator Kay Hagan (D) ifølge Rasmussen. Civitas har Tillis med en 45-43 ledelse.

  OH-guv: PPP har målt for det demokratiske partiet i Ohio og finner guvernør John Kasich (R) med en 50-44 ledelse på Ed FitzGerald (D).

  OR-sen2: SurveyUSA har senator Jeff Merkley (D) med en 52-33 ledelse på kirurg Monica Wehby (R).

  OR-guv: Samme måling finner guvernør John Kitzhaber (D) med en 48-36 ledelse på delstatsrepresentant Dennis Richardson (R).

  SD-sen2: PPP har målt og tidligere guvernør Mike Rounds (R) leder med 39% mot 30% for Rick Weiland (D), 16% for tidligere senator Larry Pressler og 5% for Gordon Howie.

  TN-sen2: Senator Lamar Alexander (R) leder 47-32 på Gordon Ball (D) ifølge Rasmussen.

  TX-guv: Rasmussen finner justisminister Gregg Abbott (R) med en 48-40 ledelse på delstatssenator Wendy Davis (D).

  UT-4: Cicero Group har målt og finner Mia Love (R) med 44% mot 32% for Doug Owen (D).

  WI-guv: Rasmussen finner guvernør Scott Walker med en 48-47 ledelse over Mary Burke.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også