Mer

  Demokratisk senatskandidat kutter strømmen i Det hvite hus

  http://youtu.be/doe_nTBQ4MY

  I West Virigina er det kull som gjelder, og det er bare naturlig at det er kullindustrien som spiller hovedrollen i senatskandidaten Natalie Tennants (D) første tv-reklame. Det, og behovet for å distansere seg fra en upopulær partifelle i Det hvite hus.

  Tennant (46), nåværende administrasjonsminister i West Virginia, kjemper mot republikanernes Shelley Moore Capito i høstens senatsvalg. Setet ble ledig etter at senator Jay Rockefeller (D-West Virginia) kunngjorde at han ikke søker gjenvalg.

  Delstaten lener foreløpig i Moore Capito og republikanernes retning, ifølge RealClearPolitics’ siste gjennomsnitt.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også