Mer

  Andre runde i Alabama og North Carolina

  AL6 Paul DeMarco
  Kongressmann? Paul DeMarco

  I dag avholdes den andre og siste nominasjonsrunden i delstatene Alabama og North Carolina. Se valgsidene til Associated Press nedenfor.

  I Alabamas sjette distrikt gikk delstatsrepresentant Paul DeMarco (33%) og tenketankpresident Gary Palmer (20%) videre til andre runde for republikanerne. En måling for Cygnal, som etter eget sigende ikke er forbundet med noen av kandidatene, gir imidlertid Palmer en solid 60-29 ledelse.

  I valget på ny administrasjonsminister gikk delstatsrepresentant John Merrill (40%) og tidligere dommer Reese McKinney (38%) videre i det republikanske nominasjonsvalget.

  Til sist gikk advokat Jim Zeigler (47%) og forretningsmann Dale Peterson (24%) videre i det republikanske primærvalget til delstatsrevisor.

  *****

  nc6-howard-coble
  Pensjoneres: Howard Coble

  I North Carolina er det 2. runde for demokratene i distrikt 5, der softwareutvikler Josh Brannon møter pensjonist Gardenia Henley.

  For republikanerne er det en ny runde i NC-6, der distriktsanklager Phil Berger Jr møter baptistpredikant Mark Walker. Setet blir ledig fordi Howard Coble (R) avstår fra gjenvalg.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også