AL6 Paul DeMarco
Kongressmann? Paul DeMarco

I dag avholdes den andre og siste nominasjonsrunden i delstatene Alabama og North Carolina. Se valgsidene til Associated Press nedenfor.

I Alabamas sjette distrikt gikk delstatsrepresentant Paul DeMarco (33%) og tenketankpresident Gary Palmer (20%) videre til andre runde for republikanerne. En måling for Cygnal, som etter eget sigende ikke er forbundet med noen av kandidatene, gir imidlertid Palmer en solid 60-29 ledelse.

I valget på ny administrasjonsminister gikk delstatsrepresentant John Merrill (40%) og tidligere dommer Reese McKinney (38%) videre i det republikanske nominasjonsvalget.

Til sist gikk advokat Jim Zeigler (47%) og forretningsmann Dale Peterson (24%) videre i det republikanske primærvalget til delstatsrevisor.

*****

nc6-howard-coble
Pensjoneres: Howard Coble

I North Carolina er det 2. runde for demokratene i distrikt 5, der softwareutvikler Josh Brannon møter pensjonist Gardenia Henley.

For republikanerne er det en ny runde i NC-6, der distriktsanklager Phil Berger Jr møter baptistpredikant Mark Walker. Setet blir ledig fordi Howard Coble (R) avstår fra gjenvalg.