Mer

  Valgsnacks mandag 23. juni

  Aller først: Påmeldingsfristen er ute i Connecticut og for delstatsvalg i Florida. Jeg minner dessuten om morgendagens primærvalg i seks delstater (pluss et suppleringsvalg). En kjapp oversikt vil bli postet tirsdag formiddag.

  FL-15: En intern måling for demokrat Alan Cohn viser at han ligger under 42-35 for kongressmann Dennis Ross (R).

  IA-3: David Young, som tidligere var stabssjef for senator Charles Grassley, vant den republikanske nominasjonen på distriktskonventet lørdag. Han møter tidligere delstatssenator Staci Appel i november.

  KS-4: Kongressmann Mike Pompeo har en 51-34 ledelse på sin forgjenger, Todd Tiahrt i det republikanske primærvalget, ifølge SurveyUSA.

  MI-11: En måling av det demokratiske primærvalget gir lege Anil Kumar 21%, talkshowvert Nancy Skinner 14%, tidligere UD-ansatte Bobby McKenzie 7% og LaRouche-gærning Bill Rogers 5%.

  MS-sen2: Chism er ute med en måling som viser delstatssenator Chris McDaniel med en 50-44 ledelse på senator Thad Cochran forut for det republikanske primærvalget i morgen. En måling utført for en gruppe som støtter McDaniel viser imidlertid Cochran i tet med 45-44.

  NH-sen2: Nok en måling fra New Hampshire gir senator Jeanne Shaheen (D) en klar 50-38 ledelse over Scott Brown (R).

  NY-13: Kongressmann Charlie Rangel har en 47-34 ledelse på delstatssenator Adriano Espaillat i det demokratiske primærvalget i morgen.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også