Kjapp oppsummering fra nattens hendelser:

I ME-1 vant delstatssenator Emily Cain den demokratiske og Bruce Poliquin den republikanske nominasjonen. Poliquin er trolig for konservativ til å ta dette vippesetet, og jeg vurderer nå dette til trolig demokratisk.

I NV-4 ble den republikanske kandidaten delstatsrepresentant Cresent Hardy. Delstatssenator Mark Hutchinson ble nominert til republikanernes viseguvernørkandidat. Forretningsmann Bob Goodman tok den demokratiske guvernørnominasjonen

I South Carolina ble både Lindsey Graham og Tim Scott renominert til de republikanske senatsnominasjonene.

I VA-7 ble republikanernes gruppeleder i Huset, Eric Cantor sensasjonelt vippet ut av økonomiprofessor Dave Brat, som hadde samlet inn en brøkdel av Cantor; du kan lese vår egen Carl Straumsheims analyse her. Tidligere viseguvernør Don Beyer tok den demokratiske nominasjonen i VA-8.

CA-guv: Rasmussen finner guvernør Jerry Brown (D) med en 52-33 ledelse på republikaner Neel Kashkari.

FL-guv: PPP har målt i helgen og finner guvernør Rick Scott (R) og Charlie Crist (D) med 42% hver. En måling fra SurveyUSA gir Crist en knapp 44-42 ledelse.

FL-ag: Justisminister Pam Bondi (R) har en knapp ledelse (38-35 og 40-33) på sine to demokratiske utfordrere i samme måling.

LA-5: Avtroppende representant Vance McAllister, som ble avslørt da han klinte med en dame som ikke var hans kone tidligere i år, innrømmer å ha stemt mot et forslag i Huset fordi han ventet å få valgkamppenger for det i ettertid. Det er nok like greit at han ikke tar gjenvalg…

MD-guv: Washington Post har målt det demokratiske primærvalget og finner viseguvernør Anthony Brown med 46%, justisminister Doug Gansler med 23% og delstatsrepresentant Heather Mizeur med 16%. På republikansk side leder Larry Hogan med 35%, David Craig med 19%, Charles Lollar med 13% og Ronald George med 5%. Resultatene er ganske like det Baltimore Sun fant. I selve valget ville Brown ledet 51-33 over Hogan.