I natt er det første runde i South Carolina, andre runde i Arkansas og primærvalg i Maine, Nevada og Virginia. Les oversikten her!

IA-sen2: Det er en republikansk måling, så ta det med en klype salt, men Vox Populi finner delstatssenator Jon Ernst (R) med en 49-44 ledelse på kongressmann Bruce Braley (D).

MA-sen2: En måling fra Suffolk finner justisminister Martha Coakley (D) med en 36-39 ledelse på republikaner Charlie Baker. I primærvalget leder hun 44-12 over sin nærmeste demokratiske konkurrent, finansminister Steve Grossman.

MS-sen2: To uker før andre omgang har utfordrer Chris McDaniel en 51-48 ledelse på senator Thad Cochran i det republikanske primærvalget ifølge Chism. En republikansk måler har racet på 52-46 til McDaniel.

NH-2: En tredje republikaner har akkurat entret dette racet, tidligere delstatsrepresentant Jim Lawrence. Dersom han faktisk stiller vil Lawrence være den første afroamerikanske kongresskandidat i New Hampshires historie.

OR-lokal: Et initiativ er på gang for å få Oregon til å skifte til et såkalt top-two valgsystem, slik California og Washington har. Et slikt system innebærer at de to kandidatene som får flest stemmer i primærvalget, uavhengig av parti, går videre til november.

SD-sen2: Rasmussen har målt og finner tidligere guvernør Mike Rounds (R) med 44% mot 29% for demokrat Rick Weiland. Tidligere senator Larry Pressler, som vurderer et uavhengig kandidatur, har 18%.

VA-7: Republikanernes gruppeleder Eric Cantor offentliggjorde en intern måling for å tilbakevise at han var i et overraskende tett primæroppgjør med professor Dave Brat. Den interne målingen gir ham en ledelse på 62-28, mens den andre hadde 40-28 (postet i valgsnacks i går). Valget er i natt.

VT-guv: Tidligere delstatssenator Randy Brock vil allikevel ikke stille til guvernør, og dermed står republikanerne uten en seriøs kandidat to dager før påmeldingsfristen går ut.