Stalltipsene for juni er klare! Sjekk oversikten for guvernørene, senatorene og representantene.

Dernest er påmeldingsfristen ute i Massachusetts og i Minnesota.

CO-guv: Demokratene i Colorado gjør sitt for å få republikanerne til å nominere den kontroversielle Tom Tancredo, i stedet for den mer valgbare Bob Beauprez. Denne typen politiske dirty tricks betegnes  for øvrig med det poetiske uttrykket ratfucking.

GA-guv: SurveyUSA har målt og finner guvernør Nathan Deal (R) med en 44-38 ledelse på delstatssenator Jason Carter (D).

GA-sen2: Samme måling gir kongressmann Jack Kingston en 52-41 ledelse på forretningsmann David Perdue i det republikanske primærvalget. Kingston leder 43-37 på demokrat Michelle Nunn, mens Perdue leder 43-38.

IA-sen2: En måling for Rasmussen gir delstatssenator Joni Ernst (R) en 45-44 ledelse på kongressmann Bruce Braley (D). Loras College har også målt, og finner Ernst med en 48-42 ledelse.

IA-guv: Rasmussen har også målt guvernørvalget, der de finner guvernør Terry Branstad (R) med en 49-40 ledelse på delstatssenator Jack Hatch (D). Loras College har også målt, og finner Branstad med en 52-38 ledelse.

MA-guv: En måling for Boston Globe gir justisminister Martha Coakley en 37-32 ledelse på Charlie Baker (R). Baker leder 32-26 på finansminister Steve Grossman (D).

MD-guv: Baltimore Sun har målt de to primærvalgene. På demokratisk side leder viseguvernør Anthony Brown med 41%, foran justisminister Doug Gansler med 20% og delstatsrepresentant Heather Mizeur med 15%. Hos republikanerne leder tidligere kabinettsekretær Larry Hogan med 27%, foran fylkesrådmann David Craig og forretningsmann Charles Lollar med 12% hver og delstatsrepresentant Ron George med 6%.

MT-sen2: Vox Populi har målt, og finner kongressmann Steve Daines (R) med en 56-33 ledelse på senator John Walsh (D).

SD-guv: Rasmussen har målt og finner guvernør Dennis Daugaard (R) med en 55-35 ledelse på delstatsrepresentant Susan Wismer (D).

VA-7: Republikanernes gruppeleder i Huset, Eric Cantor kan ha fått en uventet seriøs konkurrent i professor Dave Brat, som ser ut til å ha blitt høyresidens fanebærer mot særlig innvandringsreformen, som Cantor har vinglet en smule på. En ny måling fra Vox Populi gir Cantor en 40-28 ledelse på Brat.