Kjapp oppdatering fra tirsdagens primærvalg:

Tidligere delstatssenator Ryan Zinke tok den republikanske nominasjonen til Huset fra Montana.

I California ser det ut til at tidligere Bush-rådgiver Neel Kashkari går videre til andre runde, der han vil bli moset av guvernør Jerry Brown (D). Videre fikk demokratene sin sterkeste kandidat videre i CA-21, tidligere kongressrådgiver Amanda Renteria. CA-25 blir et rent republikansk oppgjør mellom Steve Knight og Tony Strickland. I CA-33 går republikaner Elan Carr og demokrat Ted Lieu videre.

AK-sen2: En lokal måling viser Dan Sullivan med en knapp 37-35 ledelse på Mead Treadwell i det republikanske primærvalget.

CO-guv: Republikanske Magellan har målt republikanernes primærvalg og finner tidligere kongressmann Tom Tancredo med 27% mot 25% for tidligere kongressmann Bob Beauprez. Administrasjonsminister Scott Gessler hadde 13% og tidligere delstatssenator Mike Kopp 10%.

ME-2: En måling av det demokratiske primærvalget utført av PPP for en demokratisk organisasjon gir delstatssenator Emily Cain en 60-25 ledelse på kollega Troy Jackson.

NE-ltguv: Den republikanske guvernørkandidaten Pete Ricketts har annonsert at han vil beholde sittende viseguvernør Lavon Heidemann.

PA-guv: Quinnipiac har også målt og finner demokrat Tom Wolf med en solid 53-33 ledelse over guvernør og republikaner Tom Corbett.

SC-sen2: Senator Lindsey Graham har 49% i en ny måling av det republikanske primærvalget. Alle utfordrerne har under 10% og ca. en tredel av velgerne har ikke bestemt seg, så dette går nok riktig vei for Graham.