Mer

  Valgsnacks mandag 2. juni

  Aller først: Påmeldingsfristen gikk ut i Arizona i forrige uke. Dessuten kommer en fyldig oversikt for årets mest innholdsrike primærvalgdag på tirsdag!

  AR-guv: Rasmussen har målt det åpne guvernørvalget, og finner republikaner Asa Hutchinson med en 48-41 ledelse på demokrat Mike Ross.

  CA-guv: En måling for LA Times gir guvernør Jerry Brown (D) 50% mot 18% for tidligere Bush-rådgiver Neil Kashkari og 13% for delstatsrepresentant Tim Donnelly (R).

  IA-guv: En intern måling for delstatssenator Jack Hatch (D) viser at han ligger under 47-40 for guvernør Terry Branstad (R).

  IA-sen2: En måling for Des Moines Register finner delstatssenator Joni Ernst med 36% mot 18% for forretningsmann Mark Jacobs i det republikanske primærvalget. Resten av kandidatene ligger på fra 2% til 13%.

  KY-sen2: Rasmussen har målt og finner senator Mitch McConnell (R) med en 47-41 ledelse på demokrat Alison Grimes.

  MI-3: En måling tatt opp for en Amash-vennlig gruppe gir kongressmann Justin Amash en 53-23 ledelse på utfordrer Brian Ellis i det republikanske primærvalget. En annen måling gir Amash en 42-23 ledelse.

  MI-14: En måling gir tidligere kongressmann Hansen Clarke en 32-22 ledelse på borgermester Brenda Lawrence i det demokratiske primærvalget. Setet holdes i dag av Gary Peters, som stiller til Senatet for demokratene.

  MN-sen2: Finansmann Mike McFadden tok en overraskende klar seier på republikanernes delstatskonvent lørdag, og unngår dermed trolig motstand i primærvalget.

  MN-guv: Til guvernørposten støttet konventet fylkeskommissær Jeff Johnson, men tre andre kandidater kommer allikevel til å stille i primærvalget.

  MS-sen2: En måling av det republikanske primærvalget tatt opp på vegne av RRH og AmerikanskPolitikk.no viser dødt løp mellom senator Thad Cochran og delstatssenator Chris McDaniel. Cochran har 42% mot 41% for McDaniel. Konservative Harper har også målt og finner Cochran med 45% mot 40% for McDaniel. En tredje måling for demokratiske Chism Strategies gir McDaniel 46 mot 44 til Cochran. Valget er natt til onsdag norsk tid.

  OK-sen3: En måling av det republikanske primærvalget gir kongressmann James Lankford en 48-26 ledelse over delstatsrepresentant T. W. Shannon.

  PA-guv: Rasmussen har målt og finner demokrat Tom Wolf med en 51-31 ledelse over guvernør Tom Corbett (R).

  PA-6: En intern måling for republikaner Ryan Costello gir ham en 49-36 ledelse over demokrat Manan Trivedi i dette åpne distriktet.

  WV-2: En intern måling for republikanernes kandidat Alex Mooney gir ham en 39-29 ledelse på demokrat Nick Casey.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også