Aller først: AmerikanskPolitikk.no vil offentliggjøre en måling av det republikanske primærvalget for Mississippi enten søndag kveld eller i løpet av mandag. Målingen tas opp og analyseres av våre partnere hos nettstedet RedRacingHorses. Selve primærvalget avholdes tirsdag.

AR-sen2: Ifølge Rasmussen har kongressmann Tom Cotton (R) en 47-43 ledelse på senator Mark Pryor (D).

CA-guv: En ny måling fra California har guvernør Jerry Brown (D) med 36% mot 12% for delstatsrepresentant Tim Donnelly (R).

KS-4: Tidligere kongressmann Todd Tiahrt (R) som avsto fra gjenvalg i 2010 i et mislykket forsøk på å bli valgt til Senatet, annonserte i går kveld at han vil prøve å vinne tilbake sitt gamle sete. Det holdes for tiden av Mike Pompeo (R), som vant et ganske skittent primæroppgjør for å erstatte Tiahrt.

NJ-3: En ny måling av det republikanske primærvalget gir forretningsmann Tom MacArthur en 43-30 ledelse på tidligere senatskandidat Steve Lonegan.

NC-sen2: En måling fra Civitas gir utfordrer Thom Tillis (R) en 46-41 ledelse på senator Kay Hagan (D).

OR-guv: En måling fra PPP viser at guvernør John Kitzhaber (D) ligger godt an til å få en historisk fjerde periode; han leder 49-35 over delstatsrepresentant Dennis Richardson (R).

OR-sen2: Samme måling viser at senator Jeff Merkley (D) har en solid 50-36 ledelse på kirurg og republikaner Monica Wehby.