Mer

  Valgsnacks torsdag 29. mai

  GA-sen2: Karen Handel, som kom på 3. plass i det republikanske primærvalget i forrige uke, har gitt sin støtte til kongressmann Jack Kingston foran runde 2.

  HI-1: En oppfølger til gårsdagens måling av det demokratiske primærvalget til Senatet er kommet. Denne gang er det demokratenes nominasjon til Hawaiis første kongressdistrikt som er målt. Lederen for delstatssenatet, Donna Mercato Kim har 30% mot 24% for delstatsrepresentant Mark Takai.

  IA-1: Loras College har målt, og finner at delstatsrepresentant Pat Murphy leder det demokratiske primærvalget med 35%; nærmeste motstander vaker nede på 11%. På republikansk side leder Ron Blum 31-16 over Steve Rathje.

  IA-2: Loras har målt det republikanske primærvalget her også, og finner lege Mariannette Miller-Meeks med en 36-12 ledelse på delstatsrepresentant Mark Lofgren.

  KY-sen2: Konservative Wenzel har målt, og finner senator Mitch McConnell (R) med en 47-44 ledelse på demokrat Alison Grimes.

  MI-sen2: En ny måling fra Michigan gir kongressmann Gary Peters (D) en 44-38 ledelse på tidligere administrasjonsminister Terry Lynn Land (R). En annen måling gir Peters en 40-35 ledelse.

  MI-guv: Guvernør Rick Snyder (R) leder 45-35 over demokrat Mark Schauer.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også