Mer

  Valgsnacks tirsdag 27. mai

  Fordi det var Memorial Day i USA i går, er det forholdsvis lite med nyheter i dag. Det viktigste er at Texas avholder andre runde av nominasjonsvalgene i natt. Oversikten finner du her.

  GA-guv: Rasmussen finner den demokratiske delstatssenatoren Jason Carter med en 48-41 ledelse på guvernør Nathan Deal (R).

  NM-guv: En måling for Albuquerque Journal av det demokratiske primærvalget viser justisminister Gary King i ledelsen, med 22%. Deretter følger tidligere rådmann Lawrence Rael og forretningsmann Alan Webber med 16% hver, og de to delstatssenatorene Howie Morales og Linda Lopez med hhv 12% og 5%.

  NY-21: En intern måling for republikaner Matt Doheny gir ham en klar 43-21 ledelse på demokrat Aaron Wolf i dette jevne distriktet. Doheny har imidlertid tapt her to ganger før, og har dertil en sterk konkurrent til nominasjonen; tidligere Bush-rådgiver Elaine Stefanik, som ikke nevnes i målingen i det hele tatt.

  VA-8: Washington Post gir sin støtte til tidligere viseguvernør Don Beyer i det demokratiske primærvalget.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også