Mer

  Valgsnacks mandag 26. mai

  AK-guv: Tidligere delstatspartiformann Russ Millette, som tilhører Ron Paul-fløyen blant republikanerne, vil stille i primærvalget mot guvernør Sean Parnell.

  CA-17: En måling fra SurveyUSA viser kongressmann Mike Honda (D) med 40% og hans nærmeste utfordrer, partifelle Ro Khanna med 21%. De to republikanerne har 8% og 6%.

  GA-sen2: Rasmussen har målt og finner demokratenes senatskandidat Michelle Nunn med en 47-41 ledelse over kongressmann Jack Kingston og en 45-42 ledelse over forretningsmann David Perdue. De to sistnevnte møtes i andre runde av den republikanske nominasjonen 22 juli. PPP har også målt, og finner at Nunn leder 48-46 på Perdue, mens hun ligger likt, 45-45 med Kingston. I det republikanske primærvalget leder Kingston 46-34.

  GA-guv: PPP har også målt guvernørvalget og finner guvernør Nathan Deal (R) og Jason Carter (D) med 43% hver.

  KS-3: En intern måling for tidligere delstatssenator Kelly Kultala (D) gir henne 34% mot 42% for kongressmann Kevin Yoder (R).

  MI-13: Det så først ut til at kongressmann John Conyers (D) ikke ville bli å finne på stemmeseddelen under primærvalget 5. august. Administrasjonsminister Ruth Johnson (R) avslo en anke på avgjørelsen om at flere hundre av Conyers underskrifter var ugyldige. Imidlertid har en føderal domstol i ettertid bestemt at Conyers får stille, fordi den mener Wisconsins krav til gyldige underskrifter er så streng at den er grunnlovsstridig.

  OR-sen2: Rasmussen har målt og finner senator Jeff Merkley (D) med 47% mot 37% for republikaner Monica Wehby.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også