IA-sen2: PPP har målt det republikanske primærvalget i Iowa og finner delstatssenator Joni Ernst med 34%, mot 18% for forretningsmannen Mark Jacobs og 14% for Sam Clovis. Den demokratiske kandidaten, kongressmann Bruce Braley leder med 6-9% på de republikanske kandidatene.

IA-guv: Samme måling finner guvernør Terry Branstad (R) med en 48-40 ledelse på Jack Hatch (D).

NE-2: Tidligere delstatssenator Chip Maxwell (R) sier at han vil stille som uavhengig kandidat i dette distriktet, der kongressmann Lee Terry (R) så vidt vant renominasjon og bare er svak favoritt fra før mot delstatssenatoren Brad Ashford (D).

NY-guv: Quinnipiac finner guvernør Andrew Cuomo (D) med en solid 57-28 ledelse over fylkesråd Rob Astorino (R).

NY-ltguv: Cuomo har dessuten valgt tidligere kongresskvinne Kathy Hochul som sin nye kandidat til viseguvernørjobben.

NY-ag: Justisminister Eric Schneiderman (D) leder 46-27 over John Cahill (R).

WI-guv: Marquette University er ute med en måling som viser dødt løp, 46-46 mellom guvernør Scott Walker (R) og skolestyremedlem Mary Burke (D). Blant sannsynlige velgere leder imidlertid Walker 48-45