Mer

  Valgsnacks mandag 12. mai

  CT-guv: Quinnipiac finner dødt løp mellom guvernør Dan Malloy (D) og hans utfordrer fra 2010, tidligere ambassadør Tom Foley (R). Sistnevnte har også en solid ledelse i det republikanske primærvalget, så her ser det ut til å gå mot omkamp.

  GA-guv: En måling for lokalavisen Atlanta Journal-Constitution gir guvernør Nathan Deal (R) en knapp 46-43 ledelse over delstatssenator Jason Carter (D).

  GA-sen2: Samme måling gir den demokratiske senatskandidaten Michelle Nunn en 1-15% ledelse på de mange republikanske kandidatene. Den siste målingen av det republikanske primærvalget viser for øvrig forretningsmann David Perdue i tet, med 26%, Karen Handel med 18% og Jack Kingston med 17%.

  ME-guv: En måling av PPP for demokratene viser kongressmann Mike Michaud i tet med 43% mot 39% for guvernør Paul LePage (R) og 15% for uavhengige Eliot Cutler.

  NE-guv: Magellan har målt det republikanske primærvalget og finner forretningsmannen Peter Ricketts i tet med 25%, med justisminister Jon Bruning helt i rygg med 24%. Deretter kommer delstatsrevisor Mike Foley med 18% og delstatssenator Beau McCoy med 16%.

  NE-sen2: Magellan har også målt den republikanske senatsnominasjonen, og finner universitetspresident Ben Sasse med 38%, bankier Sid Dinsdale med 24% og tidligere finansminister Shane Osborn med 20%.

  NC-sen2: Den første målingen tatt opp etter at delstatsrepresentant Thom Tillis vant den republikanske nominasjonen, gir ham en syltynn 45-44 ledelse over senator Kay Hagan (D).

  OK-sen3: En måling av det republikanske primærvalget for en gruppe som støtter kongressmann James Lankford finner ham med 36%, mot 34% for delstatsrepresentant T. W. Shannon.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også