Mer

  Valgsnacks fredag 9. mai

  LA-sen2: En ny måling fra Louisiana viser at senator Mary Landrieu blir stadig mer upopulær, og tar nå bare 36% av stemmene i første valgrunde, mot 35% for den ledende republikaneren, kongressmann Bill Cassidy.

  NY-13: Den mektige fagforeningen for lærere i New York gir sin støtte til kongressmann Charles Rangels hovedutfordrer til den demokratiske nominasjonen, delstatssenator Adriano Espaillat. De andre store fagforeningene har alle støttet Rangel, så dette er en viktig seier for Espaillat.

  OR-guv: En måling fra Oregon viser guvernør John Kitzhaber (D) med en 48-36 ledelse på delstatsrepresentant Dennis Richardson (R).

  TX-4: Ting tyder på at kongressmann Ralph Hall begynner å bli nervøs foran 2. runde av det republikanske primærvalget i Texas om knappe tre uker. Han går hardt ut mot sin utfordrer, tidligere statsadvokat John Ratcliffe, med påstander om at sistnevnte er Obamacare-tilhenger; en alvorlig anklage i de rurale strøk av Texas.

  WV-3: En måling tatt opp for en fagforening gir kongressmann Nick Rahall (D) en 48-39 ledelse på delstatssenator Evan Jenkins (R).

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også