Sjekk helgens stalltips for guvernørene, senatorene og representantene.

Påmeldingsfristen gikk ut i Florida på fredag.

AR-2: En måling fra Arkansas gir bankier French Hill 59% og dermed ledelsen i det republikanske primærvalget. På andreplass følger veteran Conrad Reynolds med 14% og delstatsrepresentant Ann Clemmer på tredjeplass med 7%.

AR-4: Samme måling av et annet republikansk primærvalg gir delstatsrepresentant Bruce Westerman 47%, mot bare 10% for advokat Tommy Moll.

MI-13: Kongressmann John Conyers er foreløpig ikke kvalifisert til det demokratiske primærvalget i august. Den endelige avgjørelsen blir tatt onsdag, men ytterligere runder i rettsapparatet kan ikke utelukkes.

OR-sen2: En ny måling fra Vox Populi gir kirurg Monica Wehby (R) en 45-41 ledelse på senator Jeff Merkley (D). Målingen testet ikke Merkley mot den andre republikaneren, delstatsrepresentant Jason Conger.

OR-guv: Målingen spurte også om guvernørvalget, og der har guvernør John Kitzhaber (D) og delstatsrepresentant Dennis Richardson (R) 44% hver.

TN-sen2: Rasmussen har senator Lamar Alexander (R) med en meget solid ledelse på to potensielle demokratiske utfordrere.